StoryEditorOCM

veliko priznanjeLonely Planet preporučuje zadarsko otočje kao jednu od devet najboljih svjetskih destinacija za ljubitelje veslanja na dasci!

Piše Zadarski.hr
9. veljače 2022. - 13:39

Jedna od vodećih svjetskih travel platforma i specijalizirani medij za putovanja Lonely Planet u članku u popularnoj kategoriji Stories (Priče) preporučuje zadarski arhipelag kao jednu od devet najboljih svjetskih lokacija za veslanje na dasci, javlja Zadarski.hr.

Lonely planet poznata je globalna putnička platforma koju mjesečno posjeti 11,5 milijuna jedinstvenih korisnika, a njihova web stranica bilježi oko 32 milijuna mjesečnih pregleda. S više od 12,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama predstavljaju jedan od najznačajnijih travel medija na kojima korisnici traže inspiraciju za putovanje.

U članku koji je dostupan na linku naglašava se kako malo mjesta u Europi ima tako dobre uvjete za SUP avanture koje pruža netaknuto zadarsko otočje. Također se ističe i kulturno-povijesni element koji nudi grad Zadar ali i tradicionalna jela bazirana na lokalno uzgojenim namirnicama.

image
Duje Klarić/Ilustracija/Cropix

Direktorica TZ Zadarske županije Mihaela Kadija tim je povodom izjavila:

- U razdoblju oporavka industrije putovanja ovo je sjajna prigoda za podizanje vidljivosti brenda Regije Zadar, čija je osnova zahvaljujući bogatoj i raznovrsnoj ponudi destinacije upravo aktivan odmor za aktivne goste - zaključila je. 

Također je izrazila zadovoljstvo i činjenicom kako je članak objavljen baš u vrijeme kada veliki dio turista planira svoj željno očekivani odmor.

07. svibanj 2024 06:21