StoryEditorOCM

D-Marin GrupaMarine iz Borika, Mandaline, Sukošana i Tribunja na najvećim nautičkim sajmovima u Europi

Piše Joško Dadić
14. rujna 2021. - 13:26

Nakon što je svjetska pandemija odgodila njihovo održavanje, nautički se sajmovi ove godine vraćaju na velika vrata.

Na njima će ekskluzivnu ponudu luksuznih sadržaja u sklopu svojih marina za jahte i superjahte na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima predstaviti i D-Marin Grupa, koja u Hrvatskoj upravlja s ukupno četiri marine – D-Marin Borik, D-Marin Dalmacija, D-Marin Mandalina i D-Marin Tribunj.

Završetkom nautičkog sajma u Cannesu, koji je trajao od 7. do 12. rujna, D-Marin Grupa putuje u Genovu, gdje se održava još jedan nautički sajam, Genova Boat Show od 16. do 21. rujna, gdje će izlagati na lokaciji SZ29 Piazzale Marina Accesori Vela, a zatim i na Monaco Yacht Show, koji traje od 22. do 25. rujna, a sve o D-Marinovoj ponudi moći će se pronaći na lokaciji Quai Albert 1er.

"Prisutnošću na renomiranim nautičkim sajmovima, D-Marin Grupa povećava vidljivost svoje bogate ponude dostupne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a koja će se u idućem razdoblju i dodatno širiti. Vjerujem da su upravo ovakva događanja prilika za dodatno pozicioniranje Grupe u nautičkoj industriji, jačanje postojećih partnerstava ili ostvarivanje novih suradnji", istaknuli su iz D-Marin Grupe.

Važan dio svakodnevnog poslovanja Grupe upravo su partnerstva s renomiranim tvrtkama i brendovima poput Sanlorenza, jednog od vodećih svjetskih proizvođača jahti i superjahti, koji upravo u najvećoj marini na hrvatskoj obali, marini D-Marin Dalmacija, uskoro otvara prvi ured na Mediteranu.

Otvorenjem ureda upravo u D-Marin Dalmaciji, nastavlja se njezin dodatni razvoj i kreira dodana vrijednost za klijente koji dolaze s različitih strana svijeta, a suradnjom s globalnim proizvođačem jahti dodatno jača i svoju prepoznatljivost na tržištu.

D-Marin Grupa ove je godine nastavila i sa širenjem mreže marina na globalnoj nautičkoj karti. Hrvatska je tako nedavno postala bogatija je za još jednu marinu – D-Marin Tribunj, koja je ujedno i četvrta ekskluzivna destinacija u hrvatskom klasteru, dok je Dubai krajem 2020. dobio Dubai Harbour marinu, najsofisticiraniju te vrste na Bliskom istoku. Tako danas kompanija upravlja poslovanjem 15 jedinstvenih marina, s ukupno 7150 vezova.

20. travanj 2024 11:39