StoryEditorOCM

U PorečuNakon dvije godine pandemijske pauze nastavlja se Crofish, sajam ribarstva i ribolovne opreme

Piše M.I.
21. studenog 2022. - 13:01

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, u terminu od 25. do 27. studenog održat će se među ribarima i robolovcima popularni sajam ribarstva i ribolovne opreme, ali i popratne opreme Crofish, u Poreču.

Cilj sajma je da se na jednom mjestu omogući okupljanje i predstavljanje svih zainteresiranih gospodarskih subjekata iz djelatnosti ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova a sve u ozračju međunarodne i međuregionalne suradnje kao važnog čimbenika u razvoju morskog ribarstva i akvakulture. u sklopu sajma održat će se popratni sadržaj među kojima: cooking show, regata Crofish, natjecanje Kup svetog Maura u udičarenju za juniore, te projekt "Pogled u plavo"-

Namirnice lokalnog uzgoja spojene sa sezonskim ribama i morskim plodovima obogatiti će gastro ponudu sajma te će biti dostupne za degustaciju svakom gurmanu i zaljubljeniku u riblje proizvode. Tu su i razna predavanja, demonstracije, a posjet sajmu će kao i svake godine biti besplatan za sve posjetitelje.

Među izlagačima naći će se proizvođači i trgovci opremljeni za komercijalni i sportski ribolov, trgovci ribom i ribljim proizvodima, uzgajivači ribe i morskih organizama, proizvođači i trgovci plovila, ribarske tvrtke i asocijacije, ribarske zadruge i udruge u ribarskom sektoru, te brojni drugi.

25. travanj 2024 17:26