StoryEditorOCM

Prilika za ribareNude se potpore za ribarstvo i akvakulturu, objavljeno tko se može prijaviti

Piše M. I.
6. travnja 2023. - 12:28

Odličnu priliku za ribare pruža FLAG Škoji koji je objavio Natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 1.1 "Poboljšanje kvalitete ulova, dodavanje vrijednosti, prerada i trženje proizvoda ribarstva i akvakulture te poticanje energetske učinkovitosti i ublažavanja klimatskih promjena", sukladno važećoj Lokalnoj razvojnoj strategiji u ribarstvu.

Prihvatljive aktivnosti u okviru ovog FLAG natječaja su aktivnosti usmjerene: dodavanju vrijednosti i poboljšanju kvalitete ulova, preradi proizvoda ribarstva i akvakulture, trženju proizvoda ribarstva i akvakulture, te energetskoj učinkovitosti i ublažavanju klimatskih promjena.

‍Projekt mora sadržavati najmanje jednu od navedenih aktivnosti, moguće je i kombinirati više ponuđenih vrsta aktivnosti u neograničenim varijantama.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za sufinanciranje Mjere 1.1. na ovom natječaju iznosi 122.035 eura.

Najniži iznos javne potpore po projektu je 5 tisuća eura, a najviši 61.017 eura.

Rok za podnošenje prijava je od dana 11. travnja do 11. svibnja ove godine.

Prijaviti se mogu: poduzeća u ribarstvu i akvakulturi (uključujući i trgovinu ribom/morskim plodovima), gospodarski subjekti izvan sektora ribarstva/akvakulture, samozaposleni u ribarstvu, jedinice lokalne samouprave, javne ustanove, obrazovne institucije i dr., organizacije civilnog društva (udruge), zadruge, klasteri i drugi.

Sva pitanja vezana za Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: info@flag-skoji.hr. Odgovori će biti objavljeni na mrežnim stranicama FLAG-a Škoji.

image

Ilustracija

Goran Šebelć/HANZA MEDIA
19. travanj 2024 16:35