StoryEditorOCM

PROMOCIJA STRUKEPomorska škola Split otvorila svoja vrata za buduće učenike: ‘Svake godine imamo odličan interes‘

Piše Merien Ilić
4. lipnja 2022. - 19:03

Sa željom da promovira školu i time privuče veći broj potencijalnih učenika i polaznika, Pomorska škola Split organizirala je ove subote Dan otvorenih vrata.

Učenici i nastavnici su zainteresiranima ispričali sve o ovoj školi, o natjecanjima koje su njeni učenici ostvarili, o izvannastavnim aktivnostima, pokazali im učionice, radionice, simulatore koje škola posjeduje radi što kvalitetnijeg školovanja budućih 'ljudi od mora'.

image
Paun Paunović/Cropix

- Svi koji su nas posjetili su dobili sve potrebne informacije o smjerovima koje škola nudi: pomorski nautičar, tehničar za brodostrojarstvo. Upisujemo ove godine sedam razrednih odijeljenja od kojih su tri za pomorskog nautičara, te dva za brodostrojare dok je ostalih smjerova, tehničar za logistiku i špediciju, te ribarsko nautički tehničar, po jedan razred.

image
Paun Paunović/Cropix

Svake godine imamo odličan interes učenika za naše smjerove, posebice otkako su svjedodžbe pomorskog nautičara i brodostrojare međunarodno priznate.

Škola je uistinu odlično, moderno opremljena svim potrebnim simulatorima za navigaciju, za strojarnicu, univerzalnim pomorskim sustavom za pogibelj i sigurnost na moru GMDSS-om i ostalom opremom - kazao nam je Nikša Kondić, voditelj sustava kvalitete i izobrazbe pomoraca STCW Pomorske škola Split.

image
Paun Paunović/Cropix
01. svibanj 2024 23:56