StoryEditorOCM

agencija objavilaSredinom svibnja starta linija Lastovo – Korčula – Dubrovnik, no održavat će je privremeni brodar jer je natječaj zaustavljen radi žalbe

Piše OM
5. svibnja 2021. - 09:38

Državna brzobrodska linija 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno biti će uspostavljena ovog svibnja, a prvo putovanje održati će se u subotu 15. svibnja 2021. godine. Liniju će održavati brodar TP line d.o.o. brzim brodom ”Anastazija”, objavila je Agencija za obalni linijski pomorski promet.

Brodar TP line d.o.o. odabran je kao najpovoljniji ponuditelj u provedenom pregovaračkom postupku javne nabave bez prethodne objave poziva na nadmetanje, te će tijekom sljedećeg tjedna s brodarom biti potpisan ugovor o obavljanju privremenog prijevoza na liniji 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno.

Po potpisu ugovora, na službenim stranicama objaviti ćemo i red plovidbe sa cjenikom, kažu u Agenciji.

Brodar TP line d.o.o. liniju će održavati do preuzimanja iste od strane brodara koji će biti odabran u otvorenom postupku javne nabave prijevoza na liniji 9808 Lastovo – Korčula – Dubrovnik i obratno, a koji postupak je trenutno zaustavljen radi žalbe.

25. travanj 2024 23:18