StoryEditorOCM

projekt lučke upraveStručni nadzor rekonstrukcije i obnove zadarske rive: na natječaj čija je procijenjena vrijednost iznosila 2,8 mil. kn bez PDV-a pristiglo pet ponuda

Piše Iva Ivanac/Zadarski.hr
15. travnja 2021. - 08:16

U srijedu su otvorene ponude za usluge stručnog nadzora građe u sklopu projekta "Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar-Poluotok", točnije u rekonstrukciji i obnovi zadarske rive koju provodi Lučka uprava Zadar, javlja Zadarski.hr.

Na natječaj čija je procijenjena vrijednost iznosila 2,8 milijuna kuna bez PDV-a pristiglo je pet ponuda. 

Najniža ponuda je ona od zajednice ponuditelja Aniva - inženjering i Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva Draženka Bovana koja iznosi 508 tisuća kuna bez PDV-a. Druga njabolja ponuda je ona od Civil Engineering Consultancy, a oni su ponudili 968 tisuća kuna bez PDV-a. Institut IGH iz Zagreba je za ovaj posao ponudio 1,08 milijuna kuna bez PDV-a, dok je četvrta najbolja ponuda tvrtke Kozina projekt u iznosu od 1,36 milijuna kuna bez PDV-a.

Najskuplju ponudu dala je zajednica ponuditelja, tvrtka Investinženjering iz Zagreba i D&Z iz Zadra, a ona iznosi 1,8 milijuna kuna.

Nezadovoljni će se imati pravo žaliti u roku od deset dana od otvaranja ponuda. 

Podsjetimo kako je u tijeku i odabir tvrtke koja će izvodit građevinske radove na rivi.

Na natječaj Lučke uprave Zadar za izvođača građevinskih radova čija je procijenjena vrijednost bila 47,9 milijuna kuna (bez PDV-a) stigle su dvije ponude. Povoljnija ponuda je ona zajednice ponuditelja Kali gradnja i Briv Construction koja iznosi 43,8 milijuna kuna bez PDV-a, odnosno 54,8 milijuna kuna s PDV-om. Druga ponuda je ona zajednice ponuditelja iz Slovenije tvrtke Adriaing sa sjedištem u Kopru i Bujama u iznosu od 47,7 milijuna kuna bez PDV-a, točnije 59,7 milijuna kuna s PDV-om.

18. travanj 2024 15:12