StoryEditorOCM

konavoske stijeneTraje potraga za poznatim ribolovcem: ‘Sve upućuje na to da je naš Damir upao u more...‘

Piše OM
13. prosinca 2022. - 09:03
Poznati ribolovac Damir Ilić nestao je tijekom nedjelje na području Komaja kod KonavalaCropix, Nestali.hr

Damir Ilić, ribar koji je tijekom nedjelje nestao na području Komaja kod Konavala, unesen je u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba.

Rođen je 1975. godine, a prebivalište mu je prijavljeno na Zvekovici. Visok je 180 centimetara, zelenih očiju i smeđe kose.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Podsjetimo, policija je prije dva dana primila dojavu o nestanku 47-godišnjeg muškarca, a u potrazi je tijekom ponedjeljka sudjelovalo  26 policijskih službenika s dva policijska plovila, a uključeni su i pripadnici HGSS-a, te se pretražuje  kopneno i morsko područje od Konavala do Župe dubrovačke.

-  U jutarnjim satima nedjelje na području konavoskih stijena, tijekom ribolova s obale, nestao je prijatelj ribolovac Damir Ilić! Oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa je pronađena na stijenama, što upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag - napisali su njegovi prijatelji na Facebook stranici "Ludo More"

28. travanj 2024 23:28