StoryEditorOCM

ima li koga?Traži se administrator: popularni forum o hrvatskoj tradicijskoj brodogradnji pred gašenjem

Piše M.I.
27. prosinca 2022. - 14:41

Popularni forum Tradicionalna hrvatska i mediteranska drvena brodogradnja je pred gašenjem, vijest je koja je rastužila mnoge zaljubljenike u brodomaketarstvo i povijest brodogradnje.

Administrator stranice nije u mogućnosti više održavati ovaj sjajan forum, no otvorena je prilika za sve zainteresirane da preuzmu ‘palicu‘ i nastave moderirati teme iz ovog područja.

Dugi niz godina, forum je na jednom mjestu donosio materijale sa savjetima i fotografijama brodomaketara o izradi modela i slikama stvarnih brodova, brojne opise s tehničkim karakteristikama, crtežima i skicama tradicijskih brodova, opreme, jedara, povijesne činjenice, litraturu, iskustva i saznanja...Bio je prava mala arhiva čiji sadržaj ima neprocjenjivu vrijednost za povijest tradicijske brodogradnje i brodomaketarstva

Forum je još uvijek otvoren pa ga oni koji žele mogu posjetiti. Potrebno se samo registrirati ispunjenjem obrasca da bi se pristupilo svim sadržajima.

Nadamo se da će se netko na koncu uhvatiti moderiranje foruma i aktivirati ga i na drugim web platformama kako bi za njega čula šira publika.

02. svibanj 2024 05:18