StoryEditorOCM

big game fishing‘Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.‘ od 24. do 28. kolovoza: ‘Očekujemo ugodno sportsko druženje i puno adrenalina‘

Piše OM
23. kolovoza 2022. - 13:52

Rogoznica će i ovoga ljeta biti domaćin poznate turističko-sportske manifestacije  'Tuna fever Marina Frapa Rogoznica 2022.' koja se održava u organizaciji splitskog kluba Big Game Croatia, Marine Frapa i uz medijsko partnerstvo Hrvatske turističke zajednice.

Ovogodišnje natjecanje okupit će ljubitelje lova na morske kapitalce od 24. do 28. kolovoza, a u Rogoznicu će stići natjecatelji iz Hrvatske, ali i iz Europe i svijeta.

image
Božidar Vukičević/Cropix

- Veseli nas što ćemo i ove godine u Rogoznici okupiti ljubitelje big game fishinga koji je i u Hrvatskoj posljednjih godina sve popularniji dio turističke ponude. S razlogom smo ponovno birali Rogoznicu kao domaćina natjecanja jer je ovo područje najbogatije ribolovno područje na Jadranu, a Rogoznica je sve posjećenija turistička destinacija.

Kao i uvijek očekujemo ugodno sportsko druženje s puno adrenalina starih znanaca, ali i onih koji će se prvi put okušati u lovu na morske kapitalce - najavljuje Boris Županović, predsjednik splitskog kluba Big game Croatia i organizator natjecanja.

Osim tuna u tri ribolovna kruga lovit će se igluni, iglani, trup dugokrilac, lampuga te luc, a najuspješnija ekipa osim bogatih nagrada osigurava i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kostarici.

18. travanj 2024 04:51