StoryEditorOCM

zadarU subotu se kod gradskog mosta održavaju ekološka akcija čišćenja podmorja, izložba fotografija i predstavljanje udruga tehničke kulture Daj ruku za čiste Jazine

Piše Zadarski.hr
7. rujna 2022. - 12:15

U subotu se pokraj gradskog mosta od 9 sati održavaju ekološka akcija čišćenja podmorja, izložba fotografija i predstavljanje udruga tehničke kulture, sad već tradicionalno poznata pod nazivom, DAJ RUKU ZA ČISTE JAZINE, javlja Zadarski.hr.

Program se održava u organizaciji Zajednice tehničke kulture Zadarske županije, Ronilačkog kluba Sveti Roko iz Bibinja, Županijske lučke uprave Zadar, Gradskog društva Crvenog križa Zadar, Čistoće d.o.o. Zadar, Međunarodnog centra za podvodnu arheologiju u Zadru i Pomorske škole Zadar.

Udruge Zajednice predstavit će se na mostu. Tijekom akcije, a u sklopu Svjetskog dana prve pomoći, Gradsko društvo Crvenog križa Zadar održat će radionicu prve pomoći i besplatno mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi.

Program je dijelom financiran sredstvima iz programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Zadra i Zadarske županije.

18. travanj 2024 08:44