StoryEditorOCM

uskoroViše od 300 izlagača i 300 plovila na 24. Biograd boat show-u: na izložbi i Monachus 70 Fly, najveća serijska jahta u povijesti hrvatske brodogradnje

Piše M.I.
19. listopada 2022. - 09:22

Pred nama je još jedan nautički sajam - 24. Biograd Boat Show koji će se održati u Marini Kornati, u Biogradu na Moru, od 26. do 30. listopada, s više od 300 izlagača i 300 izloženih plovila.

Kako najavljuje Zadarski.hr, ovogodišnji sajam predstavit će više od 40 novih plovila do 22 metra duljine. U kategoriji plovila zabilježit će se porast, a najveći će biti u segmentu luksuznih motornih jahti. Bit će izloženi mnogi novi hrvatski modeli uključujući i novi Monachus 70 Fly, najveću serijsku jahtu u povijesti hrvatske brodogradnje.

Ovogodišnji Biograd Boat Show rasprodao je izložbeni prostor i održat će se u vrijeme vrlo snažnog nautičkog tržišta, gdje je potražnja za plovilima u cijeloj Europi velika, a ponuda sve manja. Budući da su rokovi isporuke novih plovila sve dulji, ovo je najbolja prilika da vidite najveći izbor plovila u regiji i osigurate najbolje uvjete i cijene isporuke.

Održat će se brojne svjetske i hrvatske premijere plovila, uz obilje opreme i dodataka koji se mogu kupiti direktno, kao i brojne demonstracije novih proizvoda. Show je poznat i po gastronomskoj i zabavnoj ponudi s dobrom hranom u restoranima, odabranim ponuđačima rukotvorina na Festivalu Izvornosti, kao i zabavnom programu svake večeri nakon zalaska sunca.

23. travanj 2024 19:50