StoryEditorOCM

think greenČetrdeset ronilaca čistit će podmorje Lastovskog otočja, priključite se i vi!

Piše OM
10. rujna 2021. - 09:00

Nakon niza prethodno uspješno održanih ekoloških akcija, članovi Ronilačkog kluba Roniti se mora - Zagreb i RK Roniti se mora - Šibenik još će jednom podići svoju zastavu Think Green, 11. rujna na Lastovskom otočju gdje će se čistiti mjesto Ubli, Pasadur, Kamp Zaglav i otok Mrčara.

Četrdeset ronilaca volontera u partnerstvu s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, C.I.O.S. grupacijom, National Geographic Hrvatska, PP Lastovsko otočje, TZ Lastovo, Jadrolinija, Mares, Garmin, Jamnica, Pivovara Medvedgrad, Klara, Sixt, Hotel Solitudo, Morski.hr te Scubalife prionut će vrijedno na čišćenje podmorja na sada već svoju 23. volontersku ronilačku ekološku akciju Think Green – Lastovo.

Ronilački klub Roniti se mora već deset godina organizira akcije Think Green u okviru kojih se čisti podmorje, rijeke i jezera diljem Hrvatske, a osim čišćenja djeluje se i edukativno te se podiže ekološka svijest i ukazuje javnosti na probleme onečišćenja okoliša.

Kao dugogodišnji partner projekta Think Green, C.I.O.S. Grupacija pruža cjelovitu logističku podršku te osigurava propisanu obradu svih vrsta otpada sakupljenih tijekom ekoloških akcija.

image
Srđan Vrančić/Cropix

Program održavanja 23. ekološke akcije Think Green – Lastovo 2021:

11.09. subota

- službeno otvorenje 23. ekološke akcije Think Green u 10:30h

- službeno fotografiranje

- podjela zahvalnica svim sudionicima

- prvi zaron 11:30 – 13:00h

- drugi zaron 16:00h – 17:30h

Pozivamo i sve zainteresirane i zaljubljenike u ekologiju koji se nađu na području Lastovskog otočja da se priključe i pomognu u ovoj velikoj ekološkoj akciji, kažu iz RK Roniti se mora.

image
Think Green
12. srpanj 2024 00:55