Nesretni zbog rastanka od najdražeg i nezaboravnog

MILJENKA HAUPTFELD

Ponosni što smo bili njegovi, od srca zahvaljujemo svima koji su ga voljeli i izrazili nam pismenim i usmenim putem riječi utjehe te položili cvijeće i ispratili ga na vječno počivalište. Veliko hvala prijateljici Ljiljani Jerkić na prekrasnim riječima oproštaja od našeg najmilijeg. Posebno se zahvaljujemo prof.dr.sc. Ingrid Belac-Lovasić s cijelom ekipom Onkološke klinike KBC Rijeka za sve što su učinili, kao i doc.dr.sc. Josipu Španjol, prof.dr.sc. Sanjinu Rački, dr. Simoni Komen, dr. Mileni Šestić Krneta. Najtoplije hvala i prof.dr.sc. Viktoru Peršić i cijelom kolektivu Thalassotherapije Opatija. Puno pažnje i ljubavi dugujemo i od sveg srca zahvaljujemo našem obiteljskom liječniku dr. Branku Popoviću i našoj dragoj mr.pharm. Mirni Stjepčević. Hvala svim našim djelatnicima, brodarima, prijateljima i rodbini na podršci kroz prošlu godinu i u ovim teškim danima oproštaja. Neizmjerno hvala svima. Katica i Daniel Hauptfeld, Anamaria Hauptfeld Schweitzer s obiteljima
Dana 5.XII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od kada je prestalo kucati dobro srce našeg voljenog

ANTE (TONĆI) ŠUSTIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima na upućenim usmenim i pismenim riječima utjehe te što su našeg voljenog ispratili na vječni počinak i grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 5.XII.2020. godine navršava se mjesec dana od tragične smrti našeg dragog

FILIPA RUIĆA

4.II.1978. - 5.XI.2020.
Nevjerica, tuga i suze naša su svakodnevnica. Ovim putem želimo izraziti našu iskrenu zahvalu našoj rodbini, susjedima i prijateljima na pruženoj svesrdnoj pomoći u našim najtežim trenucima. Hvala svima koji su nam na pismeni ili usmeni način izrazili sućut i ispratili našeg dragog Filipa na vječni počinak. Tugujuća obitelj.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
05. prosinac 2020 15:30