StoryEditorOCM
Mali nogometPoraz od prvaka

Presudili im bivši igrači: Poker golova u mreži Crnice u omiškom Ribnjaku

Piše šibenski.hr
4. listopada 2020. - 11:17

MNK OLMISSUM - MNK CRNICA 4:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Juretić 9', 2:0 Pavić 17', 3:0 Pavić 33', 4:0 Perišić 39'

MNK OLMISSUM: Josip Bilandžić, Nikola Pavić, Josip Jurlina, Antonio Juretić, Stjepan Perišić, Božidar Baučić, Duje Kustura, Kristijan Postružin, Matej Horvat, Josip Kolobarić, Dujo Marić, Valerije Jurić, Antonio Sekulić, Mario Buljević; trener: Duje Maretić

MNK CRNICA: Franko Bilić, Josip Jolić, Šime Kuač, Marko Marčić, Božidar Jelovčić, Niko Škugor, Roko Burčul, Saša Subotić, Josip Radić, Marinko Šamija, Dragan Vuković, Bruno Žilić, Miloš Stojković, Antonio Perić; trener: Mladen Perica.

Sam početak utakmice donio je otvorenu igru s obje strane u kojoj je Crnica u nekoliko navrata bila vrlo opasna, ali sve pokušaje gostiju obranio je vratar Bilandžić. Domaćin je došao u vodstvo u 9.minuti iz penala nakon što je dosuđeno igranje rukom Subotića u šest metara, piše na službenim stranicama mnk crnica.

Nedugo nakon toga Crnica je ušla u bonus i nije mogla biti agresivna da ne napravi šeati prekršaj. Ipak u 17. minuti Pavić zabija za 2:0 na asistenciju Horvata. U tim trenucima Omišani su dodatno prijetili i Bilić je spašavao u vrata Crnice. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 2:0. 

Početak drugog poluvremena bio je kao početak prvoga. Šanse na obje strane, nekoliko odličnih Crnice, ali pogotka ni za lijek. Iako je Crnica stvarala prigode Omišani su u svakom duelu izgledali brži, čvršči i odlučniji, a njihova upornost dovela ih je do povećanja vodstva na 3:0 preko Pavića. Dvije minute do kraja Perišić povećava na 4:0 u trenucima dok je Crnica igrala s igračem vratarom. S rezultatom 4:0 završila je ova utaknica koja je sasvim zasluženo pripala domaćinu, izvještava mnk crnica.

U drugom kolu na Baldekinu u subotu 10. listopada u 20 sati Crnica dočekuje Universitas. Prilika je to za prvu domaću pobjedu. Iz Crnice se nadaju i s gledateljima na tribinama.

18. travanj 2024 22:46