StoryEditorOCM
ŽupanijaIris Ukić Kotarac

Aktivna političarka s liste Stipe Petrine pozitivna na Covid-19: Opisala je svoja iskustva s opasnom bolesti

Piše šibenski.hr
4. prosinca 2020. - 08:42

Gradska i županijska vijećnica Nezavisne liste Stipe Petrina Iris Ukić kotarac objavila je na Facebooku da je pozitivna na covid-19.

'Od 23. studenog sam na bolovanju (samoinicijativno budući sam mislila da sam prehlađena - boležljiva sam cijelu godinu) i uz sav odmor još uvijek nisam dobro. Uz konstantnu temperaturu, grlobolju, kihanje, povremeno kašljucanje, neizdrživu bol u lumbalnom dijelu kralježnice i zglobovima te opći umor i slabost (inače imam nizak tlak oko 95-62), u ovaj ponedjeljak mi je konačno potvrđena "Korona" a stanje mi se iz dana u dan pogoršavalo. Ipak najgori od svih simptoma ovog virusa, snažne su glavobolje, suhe i krvave oči i umor koji jednostavno ne prestaje i radi kojih ne možeš raditi.

Kako su kolegice iz ureda, kao i najbliži suradnici na svu sreću negativni, to sam uvjerena da je za izbjegavanje ove bolesti, dobar imunitet ključan! 

Ipak, htjeli ne htjeli, nije mi svejedno pogotovo jer znam da su osobe koje dobro poznajem, radi ovog virusa imale odnosno imaju obostranu upalu pluća. Moj stav je da treba pumpati imunitet,  ništa više i da treba moliti Boga da nas virus ne dohvati', napisala je Ukić Kotarac.

23. travanj 2024 15:00