StoryEditorOCM
SplitKOMBINATORIKA

Puljak ide u pohod na Banovinu s Centrom, a njezini donedavni stranački kolege koji su napustili Pametno okreću se Anti Praniću. Cilj im je Županija!

28. studenog 2020. - 12:51
Marijanu Puljak napustila su oba vijećnika s fotografije, Renato Čupić i Jakov Prkić, i sve je izvjesnije da će se naći u nekoj kombinaciji s vrgoračkim gradonačelnikom Antom PranićemCropix

Splitski lokalni političari i pred ove izbore kao da igraju "trešetu 'ko manje". Kada smo istu temu obrađivali prije mjesec dana, u neformalnim ćakulama s lokalnim političarima iz različitih opcija, ponavljalo se kako nikada nije bila zrelija situacija da centar ponovno preuzme vlast u Splitu. Isticalo se u to vrijeme da o "jakom" centru ovisi raspetljavanje situacije u stranci Pametno.

U međuvremenu je Pametno nestalo s političkog neba, barem imenom, a novu priču su započeli s pridruženim članovima Stranke s Imenom i Prezimenom pod nazivom – Centar.

Pitanje je hoće li se u ovom slučaju primijeniti "nomen est omen" i upravo oko Centra stvoriti jaka treća opcija koju zazivaju brojni splitski politički akteri.

Nije tajna da su u igri za lokalne izbore i članovi koji su napu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:29