StoryEditor

Boksački spektakl u Splitu: Hrvatska dočekuje Indiju na Gripama

Piše P. S.
12. studenog 2020. - 13:49
Boris Kovačev/Ilustracija/Cropix

U Splitu nas ove nedjelje očekuje prava sportska poslastica. U Velikoj dvorani na Gripama, s početkom u 14 sati hrvatska boksačka reprezentacija ukrstit će rukavice s reprezentacijom Indije. 

Izborniku reprezentacije Dorijanu Čaliću bit će na raspolaganju boksači među kojima neki konkuriraju i za Olimpijske igre u Tokiju. Samo dva dana nakon boksačkog spektakla slijedi i nogometni ogled Hrvatske i Portugala pa s punim pravom možemo reći da će Split tih dana biti centar hrvatskog sporta.

Kao što je predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Bono Bošnjak obećao početkom ožujka ove godine hrvatska boksačka reprezentacija dolazi u Split i ovaj put će protivnik biti odličan sastav reprezentacije Indije.

- Sretan sam što ponovno boksamo u Splitu i što je to ovaj put naša reprezentacija. Split je grad sporta, dao je veliki broj olimpijskih, svjetskih i europskih prvaka u raznim sportovima i to nam svima mora biti na čast, trebamo to respektirati i biti ponosni - izjavio je predsjednik Bošnjak.

Dalje je nastavio: 

- Publika u Splitu izuzetno je temperamentna, iz nje progovara emocija i vidi se u da grad Split u svakom pogledu živi za sport. Žao mi je što ćemo biti uskraćeni za veliki broj gledatelja koji bi u uobičajenim okolnostima došli na ovaj meč i zasigurno svojim navijanjem pridonijeli paklenoj atmosferi koju svaki sportaš želi osjetiti. Ovaj put treba poštovati epidemiološke mjere i pridržavati se uputa Stožera, ali već slijedeći put očekujem prepune tribine u Splitu.

S obzirom na epidemiološke mjere i preporuke stožera svima nam je jasno da publike neće biti. Gdje će gledatelji imati priliku vidjeti mečeve?

- Gledatelji će imati priliku gledati mečeve na Sportskoj TV i Arena sport fight channel u izravnom prijenosu u nedjelju s početkom u 14 sati - rekao nam je predsjednik Bošnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

09. siječanj 2021 16:28