StoryEditor
Borilački sportoviu centru pažnje

Nakon nove runde prepucavanja Hrgović bez dlake na jeziku: Taj je čovjek za psihijatriju, sa zadovoljstvom ću ga ušutkati

Piše SN
10. studenog 2020. - 21:54
Srđan Vrančić/Cropix

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji Filip Hrgović (28), koji je proteklog vikenda u Miamiju trijumfom protiv 39-godišnjeg Amerikanca Rydella Bookera stigao do svoje 12. profesionalne pobjede, u ponedjeljak je po povratku Zagreb najavio da postoji mogućnost da se još jednom bori ove godine, ali da pravi iskorak na IBF ljestvici izazivača očekuje sljedeće godine, kada bi se u veljači ili ožujku trebao boriti protiv nekoga iz svjetskog vrha. 

- Plan je da do kraja godine imam još jednu borbu, a to bi trebalo biti 19. prosinca u Zagrebu. Još ništa nije sigurno, a odluka bi trebala biti donijeta u sljedećih sedam do deset dana. To će vjerojatno biti priredba bez publike, pa bi se mogla održati u nekom manjem prostoru gdje je potreban samo ring i kamere - izjavio je Hrgović na konferenciji za novinare, a isto je ponovio i u studiju RTL-a, ali i dodao: 

- Bit će to uvertira za velika imena koja me čekaju sljedeće godine. Protivnik iz samog vrha čeka me u veljači ili ožujku, to će mi biti najveća borba u karijeri - rekao je Hrga, pa se potom osvrnuo i na Alena Babića, hrvatskog boksača s kojim se često prepucava. Nekada su bili timske kolege, a danas si i nisu previše dobri.

- On je slučaj za psihijatriju. Ne želim uopće odgovarati za njegove prozivke. Ako moj tim jedan dan bude smatrao da je to dobra borba za mene, naravno da ću je odraditi. I sa zadovoljstvom ga ušutkati'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. siječanj 2021 23:57