StoryEditorOCM
ĐiradaPETAK U NAJ ŠOPING

Popularni Black Friday i ove godine u centar Supernova Zadar donosi nevjerojatne popuste!

Piše Promo
26. studenog 2020. - 08:00

Na pragu još jednog vikenda, osim odmoru i dobrom shoppingu, veselimo se i nevjerojatnim popustima. Akcije koje vam vaše omiljene trgovine pripremaju povodom Crnog petka počinju već 27. studenog, a potrajat će i tijekom čitavog vikenda. Po posebnim cijenama i uz super uštede počastite se novom garderobom, obućom i modnim dodacima, a idealno je vrijeme i za nabavku tehnike, opreme za dom te dječje opreme. Tijekom narednih dana obavite i povoljnu nabavku blagdanskih poklona. Osim što ćete na vrijeme pripremiti poklone za prijatelje i obitelj, ostvarit ćete i odlične uštede.

Opremite se za sportske aktivnosti u trgovini Adidas uz čak do 50% popusta, a neodoljiva dnevna i večernja izdanja upotpunite Mass obućom sniženom od 20% do 60%. Srebrni nakit odličan je modni dodatak, ali i idealan poklon pa je pravo vrijeme da posjetite Argentum koji vam na odabrani asortiman priprema 70% popusta. Osim stila njegujte i svoju kožu vrhunskim preparatima – Farmacia tijekom narednog vikenda velik broj prestižnih brendova nudi uz uštedu do 30%. Osmijeh na lice svojih mališana izmamite omiljenim igračkama i na vrijeme ih nabavite uz 50% popusta na odabrani asortiman u Baby Centru, a oni nešto stariji zasigurno će se razveseliti novom mobitelu ili praktičnom gadgetu iz poslovnice Bon Bon u kojoj Huawei P30 lite možete nabaviti uz 600 kn popusta, a dodatnu Maxmobile opremu za mobitel sniženu do 30%. Prave gurmane posebno će razveseliti bogat izbor namirnica koje vam Greenside priprema po cijenama sniženim i do 70%, a priprema delicija kod kuće postat će zabavnija i jednostavnija uz asortiman trgovine Lonci i Poklopci snižen do 45%.

Provjerite i ostale pogodnosti koje vas očekuju ovog vikenda – trgovine centra pripremaju ih pregršt i garantiraju vam vrhunske uštede. Ovoga vikenda uživajte u shoppingu koji se ne propušta, a do tada nas pratite i sve informacije saznajte putem društvenih mreža te na web stranici centra: https://www.supernova-zadar.hr/black-friday/

26. travanj 2024 17:10