StoryEditorOCM
ViralSRETNE VIJESTI

Bivša kandidatkinja Života na vagi Nea Jurković ima velikog razloga za slavlje, čeka bebu s 10 godina mlađim dečkom. Odabrali su već i ime

Piše M.P./ sd
27. studenog 2020. - 21:34

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Nea Jurković nakon showa pronašla je ljubav u zagrljaju 10 godina mlađeg dečka Antonija Kestena, a sada je uoči godišnjice veze objavila i sretne vijesti.

- Sretna nam godišnjica ljubavi. Ušli smo u šesti mjesec trudnoće i uskoro upoznajemo plod naše velike ljubavi, našu malu curicu. Volim te zauvijek, nas dvije - napisala je Nea uz fotografiju na kojoj pozira s partnerom i ponosno pokazuje trudnički trbuščić.

Nea se pohvalila i poklonom koji je dobila od svog dečka, ukrasnu drvenu knjigu na kojoj je s jedne strane njihova fotografija, a s druge Antonijeva poruka.

"Moja Nea... Evo prošla je prva godina naše velike i jake ljubavi. Zbog tebe sam drugačiji i iskreno bolja osoba, u biti da skratim ti me činiš ono što ja trebam biti. Uskoro očekujemo našu malu Annabellicu što je plod iskrene i jake ljubavi. S tobom želim do kraja dok nas smrt ne rastavi. Sretna godišnjica veze, ljubavi", napisao je Nei Antonio.

Početkom godine njih dvoje priznali su da su zaljubljeni, a njihova romansa započela je upravo zahvaljujući Životu na vagi.

"Poslao mi je poruku kada me vidio na TV-u, počeli smo se dopisivati, družiti, i eto, zajedno smo", kazala je tada Nea.

Nea je u show ušla sa 144 kilograma, a izašla s 99.

25. travanj 2024 05:54