StoryEditorOCM
Zadar plusNOVO NORMALNO

Ovo je stvarno genijalno: u Taekwondo klubu s Plovanije klinci će za više pojaseve polagati ispred televizora - online!

Piše I. Gjergja
28. studenog 2020. - 21:35

Novosti koje uvodi TK Plovanija za svaku su pohvalu. Nakon uvođenja online treninga, tijekom sljedećeg tjedna njihovi članovi će tako polagati i za više pojaseve. Evo što nam je o uvođenju nove prakse kazao trener TK Plovanije Antonio Čačić

- Poznato je da su natjecanja i treninzi zabranjeni zbog pandemije, a u takvim uvjetima nemoguće je napredovati i usavršavati se u ovom sportu. Da bi djeci olakšali napredak i da što manje osjete posljedice ove situacije izlazimo im u susret uvođenjem online treninga.

Naime, kao klub prilagođavamo se situaciji i idemo u korak sa suvremenim načinom rada te im omogućujemo online polaganje za veće pojaseve. Do sada smo u prvom valu "lockdowna" imali organizirane online treninge pod pokroviteljstvom Hrvatskog Taekwondo saveza. Ovoga puta nam u održavanju online polaganja u susret izlazi i pomaže kao pokrovitelj Stambeno gospodarstvo Čačić iz Zadra, te im se ovim putem  mnogo zahvaljujemo i vjerujem u nastavka suradnje.

S obzirom da je novonastala situacija i nama novost te zahtjeva puno veće organizacijske sposobnosti trudit ćemo se da sve prođe što lakše - bolje i jednostavnije za naše članove koji polažu. Ovim putem još jednom zahvaljujemo cijelom timu Taekwondo Plovanije, ispitivačima koji će se zajedno s nama iskušati u ovom novom izazovu koji stoji ispred nas, te svim roditeljima i članovima našeg kluba na ukazanom povjerenju. Svim članovima želimo sreću na nadolazećem polaganju i nadamo se skorom druženju u dvoranama kada nam to epidemiološka situacija dozvoli, referira nam Čačić.

Svi roditelji članova kluba bit će obavješteni o terminu i uvjetima polaganja telefonski ili preko maila. 

15. travanj 2024 12:54