StoryEditorOCM

FW MURPHYAlarmira kapetana na zadanoj razini: predstavljamo pokazivač goriva Level Swichgage serije L150

Piše Promo
18. lipnja 2023. - 10:34

Instrument Level Swichgage serije L150, poznate tvrtke FW Murphy Production Controls, kombinacija je mjerača razine tekućine i prekidača ili alarma za donju granicu. Svaka jedinica uključuje komoru sa zakretnim plovkom, indikacijski brojčanik s pokazivačem i kontakt niske razine. Kada je pravilno instaliran, plovak upravlja pokazivačem razine, te aktivira prekidač ili alarm ako razina padne na zadanu točku donje granice.

Ovaj kvalitetni mjerni instrument, dimenzija 133 x 133 x 140 mm, na plovilu se može koristiti za nadzor rezervoara dizelskoga goriva, pri čemu će se automatski aktivirati alarm na prethodno određenoj minimalnoj razini kako bi skiper znao da se približio opasnoj zoni potrošnje i da gorivo što prije treba nadopuniti. Uređaj se također može koristiti i za nadzor sustava za hlađenje motora i motornoga ulja.

Pogodan je za sve sustave niskog tlaka s najviše 25 psi, odnosno 1,72 bara. Ovaj kvalitetni i korisni instrument tvrtka Cummins Adriatic iz Dugopolja prodaje za 360 eura plus PDV. M.Š.

29. travanj 2024 11:35