StoryEditorOCM

naš izlogČelično tvrdoglavi čuvar goriva na brodu: predstavljamo Bauhausov vrhunski spremnik Walter

Piše M.Š.
26. prosinca 2022. - 12:07

Iako su plastični tankovi za vodu i gorivo u posljednje vrijeme postali masovni i vrlo popularni, kada je o gorivu riječ, oni izrađeni od čeličnog lima i dalje ostaju na vrhu u pogledu robusnosti, otpornosti i sigurnosti. Stoga i potražnja za takvim tankovima od strane vlasnika brodica koji takve osobine stavljaju na vrh nije prestala, osobito kada za pogon koriste izvanbrodske motore.

Naravno da i proizvođači prate takvu potražnju. Pritom neki od njih imaju tradiciju proizvodnje takvih tankova još od 1919. godine, poput austrijske tvrtke Walter Werkzeuge iz Salzburga.

Njihov kvalitetni horizontalni tank od 20 litara moguće je pronaći na nautičkim odjelima u trgovačkim centrima Bauhaus. Dimenzije su mu 40 x 26 x 26 cm, a radi trajnosti i zaštite od hrđe, iznutra je premazan posebnim zaštitnim premazom.

Uz tank se dobiva i izduženi lijevak koji omogućuje lakše ulijevanje benzina ili dizelskoga goriva, a nizak profil olakšava transport automobilom. Cijena ovoga vrhunskog tanka je 299,90 kuna (39,80 eura). 

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

24. travanj 2024 13:43