StoryEditorOCM

Fabric CleanČisti i štiti tekstil na brodu: ovo je borac protiv masnoće, izmeta ptica, tragova riblje krvi...

Piše M.Š.
25. siječnja 2023. - 12:13

Brodske tende, biminiji, zimski prekrivači i druga tekstilna oprema lijepo izgleda dok je nova, ali to se na otvorenom brzo mijenja. Prašina, čađ, izmet galebova, sve češće žute kiše i UV zrake čine svoje, pa je nužno povremeno temeljito očistiti napadnute površine, te ih zaštititi od brzog nastanka novih naslaga prljavštine.

Upravo za takve svrhe stvoreno je sredstvo Fabric Clean poznate tvrtke Starbrite. Njegova formula efikasno otapa i uklanja masnoće, prljavštinu, ptičji izmet, tragove riblje krvi, prolivene hrane i drugih nečistoća, a posebni polimeri zatim se vežu za tretiranu površinu kako bi pomogli u odbijanju budućih mrlja i zaštitili tekstilnu površinu od UV oštećenja.

Sredstvo je u spreju, pa se lako nanosi radi čišćenja, pri čemu neće neće utjecati na boju tkanine. Kada se čisti pojedina mrlja, ona se izravno poprska i ostavite da tekućina prodre 30 sekundi. Potom se krpom, spužvom ili mekom četkom tretirano mjesto nježno istrlja i sve temeljito ispere svježom vodom.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Za čišćenje velikih površina, sredstvo se ravnomjerno po njima rasprši i ostavi da prodre 30 sekundi do 1 minute, a potom na spomenuti način nježno istrlja i dobro ispere. Tvrdokorne mrlje mogu zahtijevati ponovno nanošenje i dulje vrijeme prodiranja. Fabric Clean može se kupiti u svim trgovačkim centrima Bauhausa, a cijena pakiranja od 1 litre je 21,20 eura.

24. travanj 2024 15:13