StoryEditorOCM

BAUHAUSGlicerin Experti tvrtke Kemoplastika: ovo je hranitelj i branitelj svih guma na brodu

Piše Promo
26. veljače 2024. - 09:40

Zimski mjeseci prilično su nemilosrdni prema mirujućim plovilima na vezu u moru ili izvučenim na kraj, jer se kiše, vjetrovi i sunce stalno izmjenjuju napadajući sve izložene površine. Stoga je na kraju ljetne sezone uvijek korisno dobro oprati brod i gelcoat zaštititi nekim kvalitetnim sredstvom na bazi voska.

No, dosta je elemenata na brodu načinjeno od gume i srodnih materijala, od raznih brtvi i cijevi do obruba prozora i trupa, kojima je također potrebna zaštita. Doduše, ne na bazi voska nego glicerina. On će na takvim površinama stvoriti sjajni zaštitni film, a ujedno ih i dubinski nahraniti, čime im se povećava elastičnost i produljuje vijek trajanja.

S obzirom na to da je gusta i masna tekućina, glicerin je najbolje nanositi kistom ili njime navlaženom krpom. Na nautičkim odjelima prodajnih centara Bauhaus moguće je pronaći kvalitetan Glicerin Experti tvrtke Kemoplastika namijenjen za ovakvu svrhu. Pakiranje od 400 ml stoji 4,37 eura, a moguće ga je kupiti i u web-trgovini tvrtke Bauhaus. M.Š.

29. travanj 2024 00:48