StoryEditorOCM

ribolovni izlog‘IMA‘ za lov brancina: predstavljamo japanske varalice za spinnerske perfekcioniste

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
5. siječnja 2023. - 14:06

U japanskom varaličarskom svijetu se riječ IMA izgovara s posebnim poštovanjem jer iza tog imena stoji brend čije varalice ne praštaju ni slučajni pogled, a da se o dodiru ni ne priča.

IMA varalice su namijenjene prvenstveno lovu brancina, no isto tako i svih ostalih površinskih predatora.

I premda u svojoj gami imaju i tonuće modele, većina varalica su plivajući površinci koji u povlačenju rone od 30 do 60 centimetara dubine tako da se mogu provlačiti i po najplićim i najzahtjevnijim terenima.

U ovoj se paleti mogu naći razni modeli od onih sasvim malih poput Komomo Sasuke modela dugih tek 50 milimetra do velikih tonućih Jettija od 135 grama, koji lete jako, jako daleko.

U ponudi su razni modeli, od poppera, preko liplesa do klasičnih stickerbaitsa, a koji su zapravo sve, samo ne klasični.

INFO:

Fishing Factory
Tel. 023/702-199
asoldo691@gmail.com

IMA varalice su opremljene s Ownerovim trokukim udicama koje su u potpunosti nehrđajuće.

IMA varalice odlikuje izvrstan balans kome svakako ide u prilog činjenica da svaka od ovih varalica prije puštanja u prodaju prolazi dva testa, prvi bez udica i drugi s udicama. Tek nakon što prođu oba testa mogu na pakiranje i distribuciju, a za što se na našoj obali brine zadarski Fishing Facotory.

Cijena IMA varalica u trgovini Fishing factory se kreće od 139 kuna koliko primjerice košta model IMA Sasuke SS-75 do 222 kune za model IMA Popkey 120. 

26. travanj 2024 12:33