StoryEditorOCM

BALLISTIC REAL FISHJeste li se okušali u proljetno/ljetnom obalnom lovu liganja? Predstavljamo sjajnu skosavicu za eging

Piše Promo
20. lipnja 2023. - 10:23

I dok mnogi tvrde kako sezona lignja traje samo dok nokti otpadaju od hladnoće, ulovi ostvareni DTD Ballistic Real Fish skosavicama to vrlo argumentirano opovrgavaju.

Naime, mnogi zaljubljenici u obalni lov liganja, ove tople večeri koriste za izlazak na rivu gdje vrlo uspješno unatoč svim predrasudama okorjelih lignjolovaca love i ostvare ulove sasvim pristojan, a sve češće i nepristojno bogat ulov.

Naravno, to ne iznenađuje nikoga tko zna kako je ova skosavica nastala.

Dakle, kombiniranjem tijela skosavice Ballistic i dezena Real Fish, zadržavajući pritom sve temeljne karakteristike skosavice Ballistic i to ponajprije tehnologiju pokretne težine zahvaljujući kojoj je domet u zabačaju i do 40 posto veći, a samim time i 96 posto veće područje lova, kreiran je model Ballistic Real Fish DTD koji je svojim pojavljivanjem oduševio sve egere.

Skosavica Ballistic Real Fish je dostupna u šest realističnih dezena - sargo, mackerel, sugarello green, triglia, pagro i smelt pri čemu je, osim novim realističnim ruhom, svaki model dodatno ukrašen i ribljom uši koja simulira ranjenu i oslabljenu ribu koja je uvijek lako dostupan plijen.

image

Paleta dezena je dovoljno bogata i za najveće probirljivce

Ballistic Real Fish skosavice su opremljene dvostrukim inox krunicama, inox spojnim zogulinom i prozirnim silikonskima perajama s istaknutim perajnim šipčicama, čime je, dok je skosavica u lovnom položaju, postignut krajnje realističan dojam žive ribe.

Ova je varalica teška 14,6 grama i duga 90 milimetara, a u izbačaju još uvijek drži rekord u odnosu na bilo koju sličnu varalicu.

INFO:

DTD
Tel. 021/735-161
www.dtd.hr

I premda je teška gotovo 15 grama, kad postigne lovni balans, a što se ostvaruje samo jednim energičnijim skosom Ballistic Real Fish tone brzinom od 6,5 s/m, a što je više nego optimalno za detaljno pretraživanje svih, pa i sasvim plitkih terena.

Maloprodajna cijena ove dalekometne skosavice je 10,90 €. Boris Bulić/Max Fishing

16. travanj 2024 10:43