StoryEditorOCM

BAUHAUSKad dosadi stajanje, vesla se iz fotelje: predstavljamo praktični SUP-kajak Viamare 350

Piše PROMO
24. kolovoza 2023. - 12:24

SUP daske za veslanje već su nekoliko godina apsolutni hit kao način aktivne zabave na moru. Osobito otkako su se pojavili modeli za napuhivanje koje je lako transportirati i odlagati izvan sezone. Jer što je ljepše nego stati na SUP dasku i zaveslati po uvali, pogledati sve njezine krakove, prebaciti se na drugu obalu do kafića ili do butige po sladoled..., biti u pokretu. Nekima jedino nije drago dugo stajati na nogama, a neke noge znaju i boljeti.

Za takve pobornike pokreta bez stajanja idealan će biti SUP-kajak Viamare 350 koji je po svemu sličan stojećoj opciji, osim što se u njega može sjesti i sjedeći veslati. Također se napuhuje, dimenzije su mu 350 x 94 x 20 cm, može ponijeti 200 kg, ali je predviđen za jednu osobu. Ona će se smjestiti na udobno sjedalo koje se dobiva u kompletu i điravati naokolo veslajući dvostrukim veslom. A kretat će se dosta brzo, jer je Viamare težak samo 17,5 kg zbog toga što je izrađen od naprednog materijala Tritech, vrlo čvrstog i otpornog na UV zrake. Na prednjoj i stražnjoj daske su elastične vezice za pričvršćivanje prtljage.

U kompletu se dobivaju torba za odlaganje, pumpa, dvostruko veslo, sjedište i pribor za popravak. U prodajnim centrima Bauhaus i putem njihova webshopa, SUP-kajak Viamare 350 prodaje se za 599 eura. (M.Š.)

28. travanj 2024 16:40