StoryEditorOCM

BAUHAUSOtporna mast umjesto boje: Yachticon Anti-Pocken Fett štiti propelere, osovine, flapsove...

Piše Promo
31. listopada 2023. - 09:13

Antivegetativni premazi posljednjih godina postaju manje efikasni zbog sve strožih regula EU-a kojima se značajno smanjuju upotreba biocida s tendencijom potpune zabrane. Stoga su sve tvrtke u potrazi za novim formulama takvih sredstava, baziranim na ekološkoj prihvatljivosti.

Jedan od takvih pristupa nudi poznata tvrtka Yachticon u vidu iznimno otporne masti Anti-Pocken Fett, koja podvodni dio plovila, a osobito propelere, osovine, flapsove, Z-pogone, otvore na trupu..., učinkovito mehanički štiti od obrastanja algi i pužića. Dodatna joj je prednost što sve spomenute površine ujedno šiti i od korozije.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Nanosi se prije porinuća broda špatulom ili plastičnim pinelom na izabrane površine u debljem sloju, tako da se stvori jaka masna barijera. Ako se s vremenom na tretiranim dijelovima stvori sloj algi, bit će ga lako očistiti visokotlačnim peračem kada se brod ponovo izvuče radi održavanja. Ovo zanimljivo sredstvo protiv obrastanja može se kupiti na nautičkim odjelima prodajnih centara Bauhaus te njihovoj web-trgovini po cijeni od 21,22 eura za pakiranje od 500 ml. M.Š

28. travanj 2024 22:56