StoryEditorOCM

SCOUTVelika moć u malom promjeru: ovo je nova brodska antena Black Cruiser

Piše Promo
10. travnja 2023. - 16:43

Black Cruiser potpuno je nova antena tvrtke Scout, dizajnirana za prijem svih dostupnih analognih i digitalnih zemaljskih TV, FM i DAB signala u radijusu od 360 stupnjeva, čime se eliminira potreba za okretanjem antene radi boljeg prijema. Napravljena je posebno za morski okoliš i za sve vrste plovila, dok je sjajna crna boja u funkciji profinjenog dizajna.

Tijelo antene nema nikakav vijak ili utor koji bi omogućio čak i minimalni prodor vode u nju, što je važno u morskom okolišu. Cruiser je opremljen Scout Sea-Boostom, niskošumnim pojačalom s promjenjivom kontrolom pojačanja koje povećava snagu dolaznih digitalnih signala.

Antena se isporučuje zajedno s kabelom RG-6 s dvostrukim oklopom u roli od 20 metara, dva F konektora, jednim kabelom za napajanje s osiguračem, jednim TV kabelom i vijcima za dovršetak instalacije pojačala na ploči. Može se instalirati na kabinu ili na jarbol, a to olakšava kompaktna veličina od samo 25 cm promjera.

No, unatoč malim dimenzijama, imat ćete vrhunsku kvalitetu slike i radijskog signala na brodu. Ovu praktičnu antenu, koja radi na 12 volti i teži samo 560 grama, distribuira i prodaje tvrtka Torden Marine iz Svete Nedelje, a pobliže informacije mogu se pronaći na www.torden-marine.hr.  M.Š.

26. travanj 2024 12:35