StoryEditorOCM

ribolovna oazaProdavaonica Topfishing na čak tisuću kvadrata nudi proizvode gotovo 200 brendova

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
18. siječnja 2023. - 08:44

U Zagrebu je početkom ovog mjeseca otvorena nova ribolovna prodavaonica, Topfishing Zagreb. Prodavaonica je smještena na adresi Zagrebačka avenija 108, u zgradi Konzumove trgovine na prvom katu što bi bila sasvim obična vijest da ta prodavaonica nije otvorena u prostoru od nevjerojatnih tisuću metasra četvornih!

A što je najbolje, tih je 1000 kvadrata do kraja ispunjeno ribolovnim priborom koje potpisuje gotovo 200 brendova, a čime je hrvatsko ribolovno tržište dobilo svoju ribolovnu oazu u kojoj je napokon sve na jednom mjestu.

image

Izbor prihrane, dipova i atraktora je ogroman

Ronald Goršić/Cropix

- Naša je misija pružiti svakom kupcu vrhunsku uslugu, najbolju vrijednost za novac i osigurati široki asortiman kvalitetnih brendova. Vizija Topfishinga jest biti vodeća maloprodajna i veleprodajna ribolovna trgovina u regiji, koja će kupcima i poslovnim subjektima biti prvi izbor pri kupnji. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su uslužnost, kvaliteta i razumijevanje potreba naših kupaca – riječi su kojima se rukovodi kompletna postava Topfishinga.

Tu se može naći doslovno sve za ribolov bez obzira na sklonosti i opredjeljenja. Morski program je u potpunosti pokriven, od najsitnijeg natjecateljskog pribora preko egerske, spinnerske i jiggerske opreme do jaceri, pribora za big game fishing ili najsuvremenije elektroničke podrške tako da i najveća cjepidlaka može pronaći upravo ono što njemu odgovara.

image

Kod izbora opreme se možete poutdati u stručnost i informiranost osoblja

Ronald Goršić/Cropix

A za nešto što možda trenutno nedostaje, potrebno je smo malo strpljenja jer je ta roba svakako u dolasku. 

Velika novost u konceptu ove prodavaonice su definitivno brend-korneri. Naime u Topfishingu dobar dio brendova ima svoj dio trgovine, pa tako primjerice, Okuma ima svoj prostor na nekih tridesetak kvadrata  sa svojim reklamnim pultom i video wall-om, a što je zapravo sve skupa veliko kao neki samostalni ribomaterijal.

INFO:

Topfishing
Mob: 01 5531 477
E-mail: topfishing.zagreb@gmail.com
www.topfishing.hr

A pored standardne ponude Topfishing ima i cijeli niz proizvoda po akcijskim cijenama s tim da razlikuju i ‘rasprodaju‘ kao posebnu kategoriju. Tako se u ‘rasprodaji‘ mogu pronaći iznimno zanimljivi proizvodi po vrlo atraktivnim cijenama poput primjerice Sakurine Straight Tenye po cijeni od 4,64 eura, Bottom up Tenye po cijeni od 5,30 eura ili pak Sakurini štapovi koji su trenutno na popustu i do 50 posto.

image

Sve je bogato i pregledno posloženo

Ronald Goršić/Cropix

Za sve koji žele obići trgovinu i ribolovni pribor pogledati i odvagnuti u živo to mogu napraviti posjetom Topfishing prodavaonici od ponedjeljka do petka od 8:00 do 20:00 sati ili subotom od 8:00 do 15:00 sati.

A za sve one koji su skloniji kupovini iz udobnosti kućne fotelje na raspolaganju je njihov web shop na stranici www.topfishing.hr

image

Nema čega nema, samo da bi ribolov bio još ugodniji

Ronald Goršić/Cropix
image

Okuma zauzima prostor samostalne trgovine

Ronald Goršić/Cropix
image

Za hladne zimske dane

Ronald Goršić/Cropix
26. travanj 2024 09:13