StoryEditorOCM

BAUHAUSPodesiš željeni tlak i staviš ruke u džep...: predstavljamo električnu pumpu za SUP daske

Piše Promo
18. rujna 2024. - 09:00

Aktivnosti na moru sve su raznovrsnije, jer je puko izležavanje na suncu postalo i nepoželjno zbog visokih UV indeksa, a mnogima i dosadno.

Jedna od takvih dodatnih popularnih aktivnosti zasigurno je veslanje na SUP daskama. Pritom su najpopularnije one koje se mogu napuhati, a na kraju odmora ispuhati, zarolati i odložiti do iduće sezone. Pumpi za njihovo pumpanje ima raznih, ručnih i električnih, a od potonjih su neke uz to i pametne.

Upravo je takva 12-voltna pumpa Bestway koja se može kupiti na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus i putem njihova web-shopa.

Namijenjena je za brzo napuhivanje Hydro-Force SUP dasaka, ali i drugih artikala s visokotlačnim ventilima. Vrlo je moćna, pa omogućava pumpanje do 16 PSI (1.10 BAR-a) u nekoliko minuta. Kad se postigne unaprijed određeni tlak, pumpa se automatski isključuje da se spriječi prekomjerno napuhavanje.

Posjeduje odabir između mjernih jedinica PSI i BAR, te LCD zaslon na kojem se biraju vrijednosti tlaka. Cijena ove napredne pumpe je 87,95 eura. M.Š.

18. rujan 2024 09:00