StoryEditorOCM

BAUHAUSPraktični kajak na napuhivanje: Hydro-force koracle čini boravak na moru zabavnijim

Piše Promo
8. kolovoza 2024. - 16:00

 Ljeto je u punom jeku, pa su morske radosti i aktivnosti mnogima glavna preokupacija. A kako je naizmjenična kombinacija sjedenja u hladovini i sunčanja, uz povremeno kupanje, prilično monotona rutina za svakog tko je imalo živahniji, na cijeni su aktivnosti koje mogu dan učiniti zanimljivijim i dinamičnijim.

Osobito ako se oprema potrebna za tu zanimljivost i dinamiku lako može ponijeti sa sobom na plažu, na đitu, na izlet... Kajak na napuhivanje Hydro-Force Koracle izrađen od otpornog PVC materijala, dimenzija 270 x 100 cm i težak samo 9,2 kg, ima upravo takva svojstva, a na moru može pružiti puno zadovoljstva. Uz pomoć pumpe koja se s njim dobije brzo se i lako napumpa, a unatoč toj jednostavnosti ima puno aduta. Poput naslona za sjedenje, ugrađenog stalka za ribolovni štap, nosača za veslo, ručaka za prenošenje, držača za noge...

Uglavnom, uz pomoć pumpe i zraka dobijete zabavno plovilo nosivosti 150 kg koje će vam obogatiti boravak na moru, bilo da samo uživate u laganom veslanju uz obalu ili se odlučite za ribolov. Na kraju dana, dovoljno je samo ispuhati i zarolati ovaj praktični kajak, staviti ga u prtljažnik automobila, te odložiti u garažu ili spremu do iduće prilike.

I cijena mu je povoljna, budući da se na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus kajak Koracle može kupiti za 92,77 eura. M.Š.

18. rujan 2024 12:50