StoryEditorOCM

PIXMA CENTARRadio Boss Marine MGR450B: puno funkcija i špirita u malom pakiranju, evo kolika je cijena

Piše Promo
7. studenog 2023. - 11:14

Radio na brodu odavno je must have dio opreme, s tim da je od običnog radioprijemnika izrastao u multimedijski uređaj s nizom dodatnih funkcija. A budući da na plovilima uvijek nedostaje prostora za ugradnju, osobito na manjim, često se traže kompaktni modeli.

Upravo je takav Stereo Boss MGR450B, koji sadrži mnogo značajki u kompaktnom kvadratnom dizajnu. Za njegovu ugradnju dovoljno je izrezati rupu dimenzija 76×76 mm, što je doista štedljivo.

No, MGR450B nije štedljiv u odlikama. Jednostavno uključite AM/FM radio ili priključite kompatibilni uređaj u stražnje USB ili AUX ulaze. Unaprijed postavljeni EQ omogućuje vam optimizaciju zvuka za vaše omiljene melodije, a kompletan set izlaza pretpojačala dobro će doći ako želite proširiti svoj sustav morskim pojačalima. LED zaslon s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam, pak, da vidite što čujete samo jednim pogledom, dok vodootporna prednja ploča s oznakom IPX6 i velike upravljačke tipke otporne na sunce, sol i vlagu jamče lako upravljanje.

Sposoban je isporučiti maksimalnih 60 W za svaki od 4 kanala. Opremljen je bluetoothom za reprodukciju pjesama sadržanih u vašem pametnom telefonu ili tabletu, a ima i USB priključak za čitanje mp3 glazbenih datoteka i za punjenje baterije vaših uređaja. S opcijskim priborom moguće je USB priključak i pomoćni ulaz izravno dovesti na vašu konzolu. Ovaj kompaktni i napredni radiouređaj može se kupiti u Pixma Centru u Trogiru i njihovom webshopu za 262,79 eura. M.Š.

08. svibanj 2024 03:16