StoryEditorOCM

BAUHAUSSigurna zabava na moru: predstavljamo vodeni skuter za djecu Yamaha Explorer

Piše Promo
7. srpnja 2024. - 09:13

Vrijeme ljetnih morskih radosti je počelo, kako za one koji plove od vale do vale na svojim brodovima, tako i za ljubitelje odlaska na omiljenu lokalnu plažu ili dnevne izlete do onih skrivenijih. Ako u oba slučaja s vama idu i djeca, tada će njihova neograničena energija i radoznalost umnogome diktirati tempo dana. Jedna od aktivnosti koja bi ih mogla prilično zaokupiti svakako je plivanje i ronjenje uz pomoć malog morskog skutera. Naravno, ne bilo kakvog, već prilagođenog upravo za djecu, a to prije svega znači sigurnog za njih.

Upravo je takav vodeni skuter Yamaha Explorer, predviđen za zabavu djece od osam ili više godina, maksimalne težine do 70 kilograma, na površini i pod morem do 10 metara dubine. Punu sigurnost za djecu prigodom korištenja jamče sigurnosni kavez, automatsko gašenje usred potencijalne opasnosti i dvojni okidač. Uz to je predviđen samo za laganu rekreaciju pa ne postiže velike brzine koje bi mogle prevariti malog vozača. Najveća je 4 km/h, ali posve dovoljna za lijepu zabavu. Domet mu je s napunjenom baterijom sat vremena na dubini od 10 metara, nakon čega se baterija može ponovno napuniti priloženim punjačem.

Ovaj simpatični vodeni skuter za djecu moguće je kupiti na nautičkim odjelima prodajnih centara Bauhaus i putem njihova webshopa za 360,34 eura. M.Š.

07. srpanj 2024 09:14