StoryEditorOCM

BAUHAUSOdličan partner koji će vam olakšati mukotrpan posao: Yachticon Antigilb uklanja tvrdokorne mrlje s gelcoata

Piše Promo
30. travnja 2023. - 19:30

Svakom plastičnom brodu gelcoat je lice za pokazivanje koje, kao i kod ljudi, treba zračiti ljepotom i zdravim sjajem. No, također, kao i kod lica ljudi, zbog izloženosti kiši, suncu i vjetru gelcoat je najugroženiji, pa s vremenom gubi sjaj. Kada takvo stanje potraje, zbog fine poroznosti i utjecaja mikroorganizama postupno dobije žutu patinu s ponegdje pojačanim mrljama.

Tada je definitivno vrijeme za ozbiljnu akciju pomlađivanja u čemu će svakom vlasniku plovila sredstvo Yachticon Antigilb biti najvažniji pomoćnik. Naneseno na meku krpu brzo će ukloniti sve mrlje s gelcoata, uključujući tragove algi i korozije, te mu vratiti izvornu boju i sjaj. Praktički će ga regenerirati, a ujedno i dosta dugo zaštititi.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Antigilb je naročito efikasan i za uklanjanje vrlo tvrdokornog žutog traga koji se stvara na pramcima brodica. Uglavnom, odličan partner za olakšanje inače mukotrpnog posla. ​Yachticon Antigilb moguće je kupiti na nautičkim odjelima centara Bauhaus ili putem njihove internetske trgovine po cijeni od 19,23 eura. M.Š.

26. travanj 2024 07:37