StoryEditorOCM

UNIMARŠtedljivo svijetlo za brodske knjige: predstavljamo led reflektor Laguna s prekidačem

Piše Promo
18. srpnja 2024. - 10:52

Počelo je vrijeme đita, a ono je za mnoge nautičare i vrijeme povratka lijepom običaju koji je gradski život, udružen s TV-om i društvenim mrežama, uglavnom potisnuo. Riječ je večernjem čitanju prije spavanja nekog romana po guštu, što se nekako u brodskoj kabini učini prirodnom i potrebnom aktivnošću. Možda zbog okružja prirode što tone u san, intenzivnog mirisa mora koje opušta, želje da se na odmoru pobjegne od godišnje rutine, televizijskih programa i ružnih vijesti koje nikako ne idu s tišinom vale.

Za čitanje na brodskom ležaju treba vam samo mala pogodna lampa usmjerena na stranice knjige, da ne budite druge, kakav je LED reflektor Laguna od kromiranog mesinga s ugrađenim malim prekidačem. Snaga mu je samo 3 vata, ali daje 88 lumena usmjerenog toplog svjetla od 3000 K

Sama glava malog reflektora je podesiva pa se lako usmjeri u željenom pravcu, a njegova je montaža iznimna laka. Spoje se žice plus i minus, tijelo se pričvrsti s dva vijka na podlogu i sve je gotovo. Ovaj praktični, kvalitetni i trajni reflektor za čitanje brenda Osculati riječka tvrtka Unimar u svojim trgovinama i na webshopu prodaje za 83,94 eura. M.Š.

08. rujan 2024 01:18