StoryEditorOCM

GARMINSve na brodu povezuje i jasno prikazuje: predstavljamo dodatni 5-inčni zaslon oznake TD 50

Piše Promo
13. srpnja 2024. - 10:25

Na suvremenim plovilima danas je puno elektronike, koja kontrolira brojne sustave i upravlja njima. A kada je to već tako, tada je vrlo važno imati sve te podatke jasno prikazane na jednom mjestu. Upravo za takve svrhe služi dodatni 5-inčni zaslon Garmin TD 50, koji omogućava jednostavno povezivanje sa svim sustavima plovila, senzorima i medijima za dodatno upravljanje, te prebacivanje i nadzor podataka s praktički bilo kojeg mjesta na plovilu pogodnog za montažu.

Kompatibilan je sa sustavima NMEA 2000®, EmpirBus i Garmin Marine Networks, dok kompaktne dimenzije i sustav priključenja temeljen na principu uključi i radi olakšavaju instalaciju.

Upravljanje dodirnim zaslonom istodobno je vrlo jednostavno zbog praktičnoga grafičkog sučelja, koje omogućava pristup brojnim funkcijama za prebacivanje i praćenje električnih komponenti plovila. Pritom uvijek imate vrlo jasnu vidljivost, čak i na sunčevoj svjetlosti, i to uz široke kutove gledanja za odličnu čitljivost pri upotrebi na plovilu. Oznaka vodootpornosti IPX 7 jamči, pak, siguran rad i po surovim uvjetima na pučini. Dimenzije su mu 10,5 x 14 x 5,1 cm, a težina 328 grama.

Uglavnom, kada poželite pogledati podatke o motoru, podesiti postavke za svjetla, upravljati klimatizacijom, zabavom, sigurnosnim senzorima, autopilotima i još brojnim funkcijama, sve ćete imati pred sobom na zaslonu TD 50. Samo dodirnete ekran i... Ovaj kvalitetni zaslon tvrtka Garmin Hrvatska putem svoga webshopa prodaje za 689 eura. M.Š.

image

TD 50

Garmin
image

TD 50

Garmin

 

08. rujan 2024 01:27