StoryEditorOCM

GARMINUpravljajte svjetlima u ritmu glazbe: predstavljamo svestrani modul Garmin Spectra

Piše Promo
9. listopada 2024. - 08:59

LED svjetla na plovilima već su neko vrijeme standard, no, kao i svaki drugi, taj standard stalno pomalo raste. U prvoj su fazi to bila samo svjetla za rasvjetu, pri čemu su drastično smanjila potrošnju struje.

To je, pak, otvorilo prostor za njihovo šire korištenje, pa smo dobili osvjetljenje kokpita u bojama, svjetla koja obasjavaju podmorje i razne druge atraktivne varijacije. S kojima, kad su već tu, treba efikasno i praktično upravljati. U tu je svrhu kreiran modul Garmin Spectra koji omogućuje da se njima upravlja s kompatibilnog plotera ili pametnog telefona, i to od pramca do krme i svega između, neovisno o broju i grupama svjetla.

Možete stvarati i posebnu atmosferu sinkroniziranjem LED svjetala s glazbenim zapisima, kao svojevrsni DJ za svjetla, jer postoji i takva funkcija. Kao i mogućnost upravljanja LED rasvjetom na Fusion i JL zvučnicima i subwooferima za plovila, te Wake Tower zvučnicima. Izrađen je od kvalitetnih materijala i dizajniran tako da može izdržati upotrebu na vodi (u skladu sa standardima IP66/IP67).

Modul Garmin Spectra tvrtka Garmin Hrvatska prodaje putem svoga web-shopa za 249,99 eura. M.Š.

17. listopad 2024 05:06