StoryEditorOCM

GARMINVrhunski zvuk u svim dijelovima broda: predstavljamo novi Fusion Apollo WB675

Piše M. Š.
22. ožujka 2023. - 09:14

Tvrtka Garmin poznata je po inovacijama i stalnim unapređenjima svojih uređaja u segmentu nautičke elektronike, pa su tako u siječnju najavili ažuriranu seriju Apollo svojih kvalitetnih stereouređaja Fusion. Naziv joj je Apollo WB675, a dizajnirani su tako da se mogu ugraditi na neko skriveno mjesto čuvajući dragocjeni prostor na komandnoj ploči. No nevidljivost uređaja WB675 samo je optička budući da je riječ o naprednom nautičkom stereouređaju s vrhunskom tehnologijom i funkcijama za one koji cijene najbolje audio-iskustvo dok borave na moru.

S tehnologijom Multi-Zone, WB675 pruža vrhunski zvuk u više područja na plovilu jer je moguće postaviti i prilagoditi četiri odvojene audiozone. Pritom se, zahvaljujući kompaktnom dizajnu, WB675 može lako smjestiti unutar upravljačke konzole, pretinca za rukavice ili montirati negdje izvan vidokruga, štedeći uvijek potreban prostor na upravljačkoj ploči. Novi Apollo uz to posjeduje inovativnu tehnologiju DPS (digitalna obrada signala), koja optimizira audiosignal što se isporučuje Fusion sustavima za emitiranje, čime se osigurava vrhunska kvaliteta zvuka na svim razinama glasnoće i u svakom okruženju za slušanje.

Dizajniran da izdrži ekstremne vremenske uvjete, WB675 je rigorozno testiran na slano okružje, UV zrake, vlagu i ekstremne temperature, pa će pouzdano raditi i dugo trajati i u surovim morskim uvjetima. Kompatibilan je s Apple MacBook računalima s M1 ili M2 čipovima, Apple tabletima i pametnim telefonima, a isporučuje se uz trogodišnje proizvođačko jamstvo. Na tržištu je već dostupan i može se kupiti u boljim nautičkim trgovinama te u internetskoj trgovini tvrtke Garmin Hrvatska na www.garmin.com/hr po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599,99 eura.

26. travanj 2024 21:44