StoryEditorOCM

bauhausZa čuvanje ulova i maksimalan komfor: bez dobre jacere na more se ne ide!

Piše Promo
7. prosinca 2023. - 11:53

Premda je hladno, ako se valjano ne skladišti, ulovljena se riba lako može pokvariti.

Dovoljno je da bude čak i kraće vrijeme izložena suncu da bi se pokrenuli nezaustavljivi procesi koji i najkvalitetniji ulov u kratkom vremenu mogu pretvoriti u nešto nejestivo i za naše zdravlje pogubno.

Osim toga, postoji i cijeli niz napitaka i hrane koji neohlađeni ne mogu pružiti očekivani užitak.

A da bi se izbjeglo kvarenje ulova i sva ta pića i hrana uspješno ohladila na željenu temperaturu ne treba neka velika mudrost već samo adekvatna jacera.

Bauhaus u svojoj ponudi ima izvrsne Igloo i Ice Cool jacere koje bez problema mogu sačuvati ulov i ohladiti sve što treba ohladiti.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Ponuda je više nego dobra jer se na jednom mjestu mogu naći i oni sasvim mali prijenosni hladnjaci kao i one velike jacere koje imaju kotačiće bez kojih ih je zbog veličine nemoguće tek tako podići.

Tako se cijena ovih jacera kreće od 105 eura za Igloo jaceru zapremine 22 litre pa do 305,13 eura za Ice Cool jaceru zapremine 120 litara u koju stane i najveći kapitalac.

Na vama je samo da dođete i odaberete model najprimjereniji vašim potrebama jer premda je zima, treba misliti i na ljeto koje će doći puno brže nego što mnogi misle, a kad će ova investicija biti više nego opravdana. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Izbor je više nego bogat

image

Model s kotačima ima fleksi ručku

image

Klasični modeli imaju integrirana uleknuća za nošenje

image

Klasične Igloo ručke nikada ne klize

image

Igloo je garancija kvalitete

27. travanj 2024 15:24