StoryEditorOCM

Ballistic skosaviceZa najdalje izbačaje i najveće lignje: predstavljamo kultne varalice iz DTD-ove produkcije

Piše Promo
13. travnja 2023. - 09:11

Ballistic skosavice iz DTD-ove produkcije su od svog pojavljivanja zauzele kultno mjesto u svijetu varalica namijenjenih dalekometnim izbačajima da se o lovnosti i ne govori.

Osim klasičnih Ballistic skosavica posebno su se lovnima pokazale i Ballistic Red Killer skosavice, nešto duža od White Killer Bukve i kao takve lete dalje nego ijedna do sada. A da bi ostvarila takav domet, neposredno prije zabačaja, varalicu je potrebno prihvatiti za glavu tako da je trbušnom stranom okrenuta prema dlanu, te odmjerenim kratkim trzajem balans iz tijela premjestiti u repni dio čime postaje pravi projektil. A nakon što padne na površinu mora dovoljno je strunu zategnuti i lagano skosnuti nakon čega je varalica u lovnom balansu.

Skosavica Ballistic Red Killer je također teška 14,6 grama, duga 90 milimetara i za razliku od klasičnog Ballistica ima tijelo koje svijetli diskretnom crvenom bojom s tim da također ima plavu UV ‘suzu‘ na bokovima, a što se  toj kombinaciji pokazalo kao posebno efikasan okidač za napad i kod najneodlučnijih liganja. Ova je skosavica dostupna u pet različitih dezena po cijeni od 11,25 eura.

image

Daleko i lovno

Uz Ballistic Red Killer u ponudi je i Ballistic Egi Glow model koji svoj izniman domet u zabačaju postiže zahvaljujući istom promjenjivom težištu.

INFO:

Mikeli trade
Tel. 023/224-860
info@mikeli-trade.hr

Ballistic Egi Glow tone poput peškafonda, krunicama prema dolje, brzinom od oko 2 sekunde po metru, čime se u iznimno kratkom vremenu može dosegnuti lovna dubina i na dubljim lovištima bez onog dosadnog čekanja koje je na takvim terenima u lovu s klasičnim oitama nažalost neophodno.

Naravno, ovakva brzina tonjenja zahtijeva dinamičniju akciju i nešto brže privlačenje nego u lovu s klasičnim oitama, no budući da je kreirana upravo za ovakav način lova, ta karakteristika nipošto nije negativnost nego, dapače, vrlo inovativna prednost.

Na svakom boku kao i na hrptu skosavice se nalazi UV naljepnica koja u noći emitira jasno plavo svjetlo koje je provjereno lovni detalj Cijena ovog modela je 10,48 eura. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Za sve terene

 

22. travanj 2024 19:41