StoryEditorOCM

uskoro otvaranjeBiogradski sajam nautike za 26. izdanje proširuje prostor za više od 450 izlagača

Piše OM
17. listopada 2024. - 10:30

S više od 450 prijavljenih izlagača, od 23. do 27. listopada, u Marini Kornati, održat će se 26. po redu Biograd boat show. Organizatori iz tvrtke Ilirija ističu kako će to biti najveći sajam do sada jer je u suradnji sa Županijskom lučkom upravom Zadar i Gradom Biograd na Moru sajam proširen i na obnovljenu Gradsku luku Biograd – putničku i ribarsku luku čime je povećana površina sajma na preko 50 tisuća metara četvornih.

Ovaj novi izložbeni prostor proteže se u središte grada i ugostit će dosad najveću izložbu katamarana na Jadranu, kao i mnoge luksuzne motorne jahte te 20 automobila i drugih luksuznih lifestyle proizvoda.  Također, Hala E je udvostručena, a okolni prostor je proširen kako bi uključio više izlagača.

Ovogodišnje izdanje Biograd Boat Showa na jednom mjestu obuhvatit će "5 sajmova u jednom", odnosno 26. Biograd Boat Show -izlagački sajam, 9. Biograd B2B – poslovni sajam, 8. HGK Dane hrvatske nautike kao kongresni sajam, 6. Croatia Charter Expo kao vodeći charter sajami, te konačno 1.Croatia Luxury and Adventure Travel Show, čime je na jednom mjestu povezao sve ključne segmente nautičke industrije i turizma.

Među više od 400 izloženih plovila, predstavit će se i premijere, uključujući svjetsku premijeru konceptnog plovila Groupe Beneteau pod nazivom Monomaran, koje je električno plovilo sa solarnim pločama s kapacitetom od 8 osoba i predstavlja radikalnu novu viziju budućnosti nautike najvećeg svjetskog proizvođač plovila za razonodu.

image

Biograd Boat Show

17. listopad 2024 10:32