StoryEditorOCM

NIKAD VEĆIBiograd Boat Show dodatno se širi i na ribarsku luku, evo koje su još novosti najavljene na sajmu

Piše OM
25. rujna 2024. - 08:49

Biograd Boat Show, kako javjaju organizatori, nakon proširenja na Gradsku luku Biograd širi se dodatno i na ribarsku luku!

Ovaj najveći nautički sajam u srednjoj i istočnoj Europi slavi svoju 26. godinu nakon lanjskog rekordnog izdanja s više od 400 izloženih plovila do 24 metra. Ovogodišnji sajam maksimalno je popunio svoje kapacitete četiri mjeseca unaprijed, stoga je Ilirija d.d., organizator i domaćin nautičkog sajma, zbog velikog interesa i zahtjeva izlagača u suradnji sa Županijskom lučkom upravom Zadar i Gradom Biogradom na Moru proširila sajam na novoobnovljenu Gradsku luku Biograd - putničku luku kao i na ribarsku luku čime se novoprošireni dio nautičkog sajma spojio sa zapadnim ulazom u Marinu Kornati.

Novi izložbeni prostor ugostit će dosad najveću izložbu katamarana na Jadranu, kao i mnoge druge izlagače uključujući luksuzne brendove plovila Sanlorenzo, Gulfcraft i Fraucher.

Proširenje na kopnu

U servisnom području sjeverne marine dodano je više vanjskog izložbenog prostora kao što je i proširena hala E s novim cafe barom za smještaj novog rekordnog broja izlagača.

Croatia Luxury and Adventure Travel Show 

Tijekom vikenda Hala D će se transformirati u „Croatia Luxury and Adventure Travel Show“, nudeći posjetiteljima probrane izlagače koji nude komplementarne i druge luksuzne oblike turizma. Ovaj događaj osmišljen je kako bi upotpunio sve traženiju ponudu luksuznog turističkog segmenta, s naglaskom na vrhunsku kvalitetu kao i iskustvo same destinacije.

image
Biograd Boat Show

On-line prodaja ulaznica 

Kako bi se izbjeglo dugo čekanje na kupnju ulaznica, uvest će se novi elektronički sustav prodaje ulaznica koji posjetiteljima omogućuje kupnju ulaznica on-line.

Podsjetimo, Biograd Boat Show jedan je od najdinamičnijih i najživljih sajmova na svijetu, s bogatim kalendarom događanja koji privlači brojne međunarodne posjetitelje. Za uspjeh sajma zaslužna je jedinstvena formula koju je osmislio organizator Ilirija d.d. koji je svoju impresivnu Marinu Kornati, hotele Ilirija Resorta, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje spojio u atraktivan paket “Boat Show Doživljaj”

Zabavni program

Kad sunce zađe, izlaganje prestaje i zabava počinje uz legendarni zabavni program na licu mjesta koji se prelijeva u središte grada. U kombinaciji s intimnim i spektakularnim okruženjem Biograda, ovaj događaj pruža doista jedinstveno "boat show" iskustvo. Dodajmo i kako će program zabavnog dijela uskoro biti objavljen.

Spoj posla i užitka

Kongresni program 8. Dana hrvatske nautike pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore bit će najveći i najznačajniji do sada, dok će Croatia Charter Expo ponuditi čarter agencijama više od 3000 jahti za najam.

image
Biograd Boat Show
25. rujan 2024 08:50