StoryEditorOCM

odmor na havajimaMark Zuckerberg snimljen na dasci za surfanje, a jedan detalj privukao je pažnju medija

Piše JL
29. svibnja 2021. - 13:43

Osnivač i izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg odmara se na Havajima gdje je snimljen na dasci za surfanje sa hidrogliserima, a jedan detalj na njegovom gležnju privukao je pažnju medija, prenosi Jutarnji.

Riječ je o narukvici za gležanj nazvanoj Sharkbanz. Ovaj uređaj navodno odašilja električne valove koji tjeraju morske pse, pa se ovi grabežljvci drže dalje od surfera.

No to nije jedini zastrašivač za morske pse. Njegova daska s donje strane ima uzorak zebre, a teorija je da morski psi vole šarene boje jer ih podsjećaju na hranu, i ne vole pruge. 

Zuckerberg je na Instagramu objavio i video snimku na kojoj je pokazao solidno umijeće surfanja, a pohvalu je dobio i od poznatog surfera Kai Lennyja.

Tehnologija Sharkbanza utemeljena je 2014. godine i rezultat je dugogodišnjih znanstvenih istraživanja o upotrebi magnetske tehnologije kao aktivnog i djelotvornog odvraćanja morskih pasa.

Nedavno je prvi čovjek Facebooka bio predmet ismijavanja jer je snimljen na surfanju s ogromnom količinom kreme za sunčanje na licu.

18. travanj 2024 08:47