StoryEditorOCM

da se smrzneš...Nevjerojatan susret: pogledajte ogromnog morskog psa koji je zaplivao pokraj ronioca

Piše VauMijau
21. rujna 2023. - 09:33

U nekim situacijama čovjek se ni ne snađe kada se suoči s velikom životinjom. Ne stigne ni pomisliti što bi trebao napraviti, a ona već ode svojim putem, ne obazrevši se. Osjećaj šoka i divljenja pojavi se tek kasnije, kada čovjek shvati čemu je svjedočio. Taj je osjećaj posebno izražen kada je riječ o susretu pod vodom, piše Jutarnji list.

Znamo da u dubinama našeg planeta žive fascinantna, velika stvorenja, no ipak ih većina ljudi neće uživo vidjeti. Neki, pak, imaju sreće naći se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Sve što mogu je ispratiti stvorenje pogledom, svjesni da su mogli biti i u opasnosti. Neka od tih stvorenja nisu oduševljena našom vrstom, dok su druga ravnodušna, ali bi nas mogla sasvim slučajno ozlijediti.

Grupa ronilaca, čija je snimka objavljena na platformi X (Twitter), nije bila ni u kakvoj opasnosti od ogromnog morskog psa koji je prolazio pokraj njih. Stanovnik podmorja možda ih nije ni vidio, ali čak i ako jeste, nisu ga se dojmili, jer je prošao pokraj njih kao da ih nema i nastavio svojim putem.

28. travanj 2024 07:44