StoryEditorOCM

petu godinu zaredomBooking Manager Summit: u Zagrebu najavljena velika konferencija svjetske yacht charter zajednice

Piše M. I.
20. svibnja 2023. - 08:11

Petu godinu za redom, svjetska yacht charter zajednica prisustvovati će konferenciji Booking Manager Summit od 8. do 10. studenog 2023. godine u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn, gdje će imati priliku učiti, dijeliti dosadašnja iskustva te susresti se sa poslovnim partnerima tijekom sva tri dana konferencije.

Booking Manager Summit jedinstvena je poslovna konferencija na svijetu specijalizirana za nautičke profesionalce. Cilj konferencije je oblikovanje budućnosti charter poslovanja, putem suradnje i edukacije sudionika. Summit je do sada okupio preko 500 sudionika iz više od 30 zemalja koji su svojim iskustvima i stručnošću značajno doprinijeli panel raspravama, najavljuje zgportal.

Niz interaktivnih predavanja i radionica imaju za cilj razumijevanje postojećih i nadolazećih trendova na tržištu na inovativan i uzbudljiv način. Međunarodni govornici održati će predavanja u više tematskih cjelina – od prodaje i marketinga do poslovne organizacije i financija. Kroz kreativne radionice i prezentacije, profesionalni govornici dijeliti će vlastita iskustva i znanja sa publikom.

Fokus yacht charter summita je unapređenje međusobne poslovne suradnje, kao i otvorena rasprava o svim bitnim pitanjima unutar nautičke industrije. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi bookingmanagersummit.com.

19. travanj 2024 19:36