StoryEditorOCM

TM ZAGREBUsusret nautičkoj sezoni više od stotinu majstora je u Zagrebu prošlo tečaj za servisiranje nove Yamahe V6

Piše Željko Simunić
3. ožujka 2022. - 11:10

Svaka nova generacija brodskih motora ima sve veće izazove za servisiranje, pa tako tvornice širom svijeta redovito organiziraju edukacijske tečajeve.

Puno toga se može naučiti online, ali za neke stvari se ipak mora uzeti ključ u ruke.

Za područje sedam zemalja naše regije taj se program odvija u zagrebačkom logističko-edukacijskom centru tvrtke TM Zagreb gdje su domaćini zajedno s predstavnicima Delta Teama Krško, kao dugogodišnji zastupnici Yamahe, podijelili najnovije spoznaje s ovlaštenim partnerima i meštrima.

image
Sudjelovalo je preko stotinu servisera iz sedam zemalja

Glavna tema ovogodišnje edukacije su bili novi Yamaha V6 motori te popratna tehnologija za sustav izvanbrodskih motora nove generacije.

U sklopu treninga s instruktorima i u malim skupinama polaznika (poštujući epidemiološke mjere), simulirali su tehničke kvarove na pogonima i upravljačkim sustavima izvanbrodskih motora, te tražili od polaznika treninga optimalna rješenja.

Obuka je bila vrlo opsežna i izrazito zahtjevna, kako u smislu uključenog tehničkog osoblja, tako i zbog broja polaznika čija brojka se penje na 100 iz sedam država.

image
Naglasak je bio na novoj generaciji V6 motora

Servisno-edukacijski i tehnički Marine trening završio je 25. veljače, te se može ocijeniti kao uspješan Yamahin potez ususret nautičkoj sezoni.

Iz TM Zagreba su napomenuli da je u fokusu kupac, a vječni izazov je kako najbolje biti spreman za novog i postojećeg korisnika Yamahinih proizvoda.

26. travanj 2024 11:19