StoryEditorOCM

potpisan aneksZaposlenicima ACI-ja veće plaće: ‘Ostvarili smo najveće prihode u povijesti...‘

Piše OM
17. prosinca 2022. - 18:18

Članovi Uprave ACI  potpisivali su Aneks Kolektivnog ugovora s predstavnicima sindikata te tako povećali dosadašnja prava svojih zaposlenika, prvenstveno kroz povećanu osnovicu plaće.

Najveći lanac marina na Mediteranu u prvih devet mjeseci ove godine ostvario je 194,7 milijuna kuna prihoda od prodaje, što je za čak 29 milijuna kuna, odnosno 17 posto više od prošle godine. Ostvareni prihodi najveći su ikad zabilježeni u gotovo četrdeset godina dugoj ACI-jevoj povijesti. Sve to, kako kažu u ACI-ju, plod je kontinuiranih ulaganja ne samo u izvrsnost infrastrukture i usluge u svim marinama diljem Jadrana, već i u ljudske resurse.

- Ovogodišnji iznimni poslovni rezultati odraz su dugogodišnjeg napornog rada, ali i produktivne suradnje Uprave i zaposlenika, temeljene na međusobnom povjerenju. Upravo ljudski resursi naša su najveća snaga i ništa od navedenog ne bi bilo postignuto bez naših kolegica i kolega, čije zasluge kontinuirano nastojimo nagrađivati na korektan i prikladan način. Stoga je potpisivanje Aneksa, osim navedenog, također neupitan i nedvosmislen dokaz društveno odgovornog poslovanja ACI-ja koje se temelji na poštovanju zajedništva i prepoznavanju ključne uloge zaposlenika u ostvarivanju vizije i misije tvrtke - istaknuo je predsjednik Uprave ACI-ja, Kristijan Pavić.

image

Članovi Uprave ACI-ja potpisali su Aneks Kolektivnog ugovora sa sindikatima

ACI
26. travanj 2024 04:29